Mandag 21 Oktober 2019
Kl. 14:00 - 18:00, Frivillighuset
Åpen dag i utstyrssentralen.
Kom og se hva vi kan tilby.

I Rennebu har vi i over seks år hatt en rikholdig utstyrssentral. Der er det mulig å låne utstyr til skituren og fotballkampen og mye annet for alle som har behov. Er noen hjemme på vinterferie eller helgebesøk, er det ingen grunn til å la være og komme seg ut i skog og mark på grunn av mangel på utstyr. Her som ellers kan det være lurt å være litt føre var – det vil by på utfordringer å sitte i godstolen fredag kveld og finne ut at en skitur i helga hadde vært fint, i hvert fall hvis det er behov for å låne ski, sko og staver for å få gjennomført planene.

Vi har ulike typer utstyr til utlån, blant annet sykler, ryggsekker, pulk, lavvo, skøyter og mye annet. Vi jobber med å få kjøpt inn mer utstyr, og er åpen for forslag til hva slags type utstyr dere ser for dere kan være kjekt å få lånt.

Alle som har et ønske om å låne tar kontakt enten på telefon eller mail. Fra 1. november vil det bli faste åpningstider på ettermiddag en dag pr. uke. Det vil bli gitt ut informasjon om dag og tidspunkt senere.

Denne ettermiddagen kan alle som har lyst ta seg en tur og se på utvalget – drikke en kaffekopp og komme med innspill. En god ordning avhenger av tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som kunne vært bedre.

Vi er her for å brukes :)

2024 © Rennebu frivilligsentral