Pop-Up restaurant

Mat med dobbel mening.

Årets Tv-aksjon skal som kjent åpne dører og invitere flere inn i varmen. I den forbindelse åpner vi,i samarbeid med Rema 1000, pop up restaurant på frivillighuset ,Lørdag 20.oktober kl. 18.

Rema 1000 gir oss varer som er utgått på dato, disse skal vi bruke for å trylle frem gode retter til dere. Vi må selvfølgelig presisere at det ikke skal brukes mat som er for gammel, så folk trenger ikke være redde for å bli dårlige. Det er jo et generelt problem i dagens samfunn at det kastes for mye god mat, og vi ønsker å vise at det går fint an å lage god mat selv om den er gått ut på dato. Best før, ikke dårlig etter!

Frivillige med kunnskap og erfaring i forhold til tilberedning av mat er klare for å lage velsmakende retter av varene vi får. Vi håper mange dropper middagslaging denne lørdagskvelden til fordel for et besøk i vår pop-Up restaurant.

Bestill bord på forhånd så vi får en viss oversikt over hvor mye mat vi må tilberede. Påmelding på tlf: 72 42 62 64 eller post@rennebu.frivilligsentral.no 

Vi ønsker å være med og bidra til et varmere samfunn, derfor går pengene som kommer inn denne kvelden til årets Tv-aksjon. 

Mindre alene sammen

Velkommen!


flyer pop up restaurant

Flere aktiviteter

Alternativ julekveld

Velkommen til alternativ ...

Babysang

Velkommen til sangstund m...

Boklansering

Rennebu Historielag lanse...

Eldres Dag 1.oktober

Vi markerer i samarbeid m...

Kulturvukku

Hvert år sist i oktober a...

Utstyrsentral

Mangler du utstyr? Har sk...

2018 © Rennebu frivilligsentral