PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi hjelper deg gjerne

Vi på frivilligsentralen er her for folk som bor i Rennebu. Er det arrangement, kurs, ideer du ønsker å få satt ut i livet, så hjelper vi gjerne til med å få noe til.

Små og store utfordringer møter oss alle i hverdagen. Vi på sentralen har mange frivillige som kan bidra i ulike sammenhenger. Når det er vinter og blankis kan vi tilby gratsi strøsand, vi bringer varer, skaffer ledsagere, barnevakt, kjører middagsmat og mye mer. Akkurat nå har vi litt ekstra fokus på dette med utfylling av skjema. Ta gjerne kontakt med oss.

Skjemavelde

Mange opplever i forbindelse med ulike helsetjenester at de i ettertid skal fylle ut skjema der det skal synliggjøres utgifter til skyss, lege, medisinsk utstyr m.m. Flere synes dette er både vanskelig og arbeidssomt. Disse papirene som skal sendes inn til Pasientreiser, blir hos mange lagt ned i en skuff, ikke utfylt og sendt. Vi på frivilligsentralen kan bistå med hjelp til dette hvis det er noen som synes det er greit med litt bistand. Det er oftest enklere når en har fått litt veiledning, å fylle ut skjemaet på egen hånd neste gang. Ikke nøl med å ring hvis vi kan være behjelpelige med dette, eller andre små utfordringer som finnes i hverdagen.

Vi benytter anledning samtidig til å minne om  at vi deler ut GRATIS  STRØSAND til eldre og uføre. Ta kontakt så kommer en av våre frivillige svingende med en bøtte sand. Dette er forebyggende helsearbeid, og langt mindre tungvint enn et beinbrudd på blankisen.

 

 

 

Skjemavelde.bmp
påglattisen.jpg