Nytt fra frivilligsentralen

Glede i en annerledes hverdag


Norge har vært tilnærmet stengt siden 12.mars for å forhindre spredning av Covid 19. Vi kjenner alle på en annerledes hverdag. Hjemmekontor, hjemmeskole, karantene, isolasjon, ensomhet - lista er lang.  Til tross for nye pålagte "kjøreregler" i egen hverdag opplever vi at Rennbyggen tar dette på strak arm og gjør det beste ut av situasjonen både for sin egen del og samfunnet ellers.

Frivilligsentralen har vært åpen under hele denne perioden. Vi har tatt våre forholdsregler og følger nasjonale retningslinjer i forhold til smittevern. Middagsmat blir kjørt ut fra helsesentret, varer kjøres ut fra butikker, bøker er blitt kjørt ut fra biblioteket, bamser har blitt satt ut i utallige vinduer i hele bygda, og hos oss er kaffen alltid klar. Vi klarer dette, sammen! 

Selv om vi må sette mye på vent, så trår frivillige til. Takket være folk i bygda har vi opplevd stor støtte i jobben vi gjør, og noen ønsker å bidra også økonomisk. Dette er vi veldig takknemlige for. Store arrangører som står for kostbare opplevelser og tilbud, får mulighet til å søke staten om økonomisk kompensasjon, mens vi som er små og gjør hverdagsinnsatsen faller mellom to stoler. Dersom noen ønsker å gi et lite bidrag til oss er det veldig kjærkomment. 

Tusen takk:)

Vipps; 553117 eller konto nr. 4260 70 87118

2024 © Rennebu frivilligsentral